Ο Σ. Βαρδάκης μιλάει στο Κόκκινο Κρήτης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Για τη σπουδαιότητα της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για την προκλητική και εγκληματική δράση των μελών του ναζιστικού μορφώματος, εντός και εκτός βουλής, μίλησε Στο Κόκκινο Κρήτης (88,4) και στον Βασίλη Σπυριδάκη ο Σωκράτης Βαρδάκης.

«Καθοριστικής σημασίας, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο είναι η απόφαση του δικαστηρίου και ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση. Κανένας δε μπορεί να ισχυριστεί ότι δε γνωρίζει. Δεν είναι μόνο η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και σειρά εγκλημάτων που τέλεσαν όσο δρούσαν.

Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα προκλητικά περιστατικά που υπήρξαν εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπου καθημερινά διαπιστώναμε προκλητικές συμπεριφορές που έδειχναν πρόθεση κατάλυσης της δημοκρατικής διαδικασίας. Από το περιστατικό όπου ο Κασιδιάρης από το βήμα της βουλής πετάει προκλητικά τα πρακτικά, έως και την πρόκληση στον κ. Δένδια όταν επενέβη η φρουρά, πολλά τα περιστατικά καθημερινά. Ευτυχώς ο Ελληνικός Λαός τους καταψήφισε».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.