Ο Σ. Βαρδάκης κατέθεσε αναφορά για τον συμψηφισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών των γιατρών με ασφαλιστικές εισφορές

Ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης κατέθεσε προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την από 28/7/17 επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, με την οποία ζητείται ο συμψηφισμός των ληξιπρόθεσμων οφειλών που επιβαρύνουν πλέον τον ΕΦΚΑ, με τις ασφαλιστικές εισφορές που υποχρεούνται να καταβάλουν οι γιατροί προς αυτόν. Στην επιστολή γίνεται λόγος για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τις οποίες παλαιότερα είχε αναλάβει ο ΕΟΠΥΥ ως αποκλειστικός φορέας περίθαλψης και αφορούν στην εργασία ιατρών συμβεβλημένων με τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οι οφειλές αυτές πλέον έχουν μεταφερθεί στον ΕΦΚΑ και οι γιατροί που σήμερα προσπαθούν να είναι συνεπείς στις δικές τους υποχρεώσεις αιτούνται την επίλυση του χρόνιου προβλήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών ζητώντας τον συμψηφισμό τους με τις ασφαλιστικές εισφορές.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.