Ο Σ. Βαρδάκης ζητά ίδρυση τμημάτων ένταξης σε σχολεία της Μεσαράς

Με αναφορά του προς τον Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ζητά την ίδρυση νέων Τμημάτων Ένταξης σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Μεσαράς.

            Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο υπόμνημά του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς, στα πλαίσια των μεταβολών για την ίδρυση νέων Τμημάτων Ένταξης (Τ.Ε.), το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του, ζητεί τις προτάσεις για την ίδρυση νέων Τμημάτων.

            Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, προτείνει να ιδρυθούν τέτοια, στα Δημοτικά σχολεία Βώρων, Γαλιάς, Καμαρών, Πετροκεφαλίου, Πιτσιδίων, Σκουρβούλων και 2ο Τυμπακίου, αφού τα συγκεκριμένα σχολεία πληρούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις της εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

            Ο κ. Βαρδάκης με την αναφορά του, ζητά από το Υπουργείο να εξεταστούν οι προτάσεις του Συλλόγου και να ιδρυθούν Τμήματα Ένταξης στα σχολεία της Μεσαράς, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της εγκυκλίου του Υπουργείου.            

Η ενίσχυση της δημόσιας Παιδείας αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Κυβέρνησης, δεν πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες στην μάθηση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.