Ο Σωκράτης Βαρδάκης χαιρετίζει το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών Αστυνομίας

Υπέρ της προσπάθειας για συνεχή ενημέρωση των συνεπειών της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, τάχθηκε για άλλη μια φορά ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης στον χαιρετισμό που απέστειλε για το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών της Αστυνομίας.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας στην σημαντική εκδήλωση που διοργανώνετε, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την νόμιμη οπλοκατοχή και οπλοφορία και τις επιδράσεις που έχουν στην μείωση της εγκληματικότητας.

Το θέμα αφορά άμεσα τον τόπο μας και έχω ταχθεί στο παρελθόν κατά της παράνομης οπλοχρησίας, της οπλοκατοχής και της βίας που μπορεί να προκαλέσουν, αναμένω να λάβω γνώση των συμπερασμάτων του Συνεδρίου σας.

Επίσης θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει από εδώ και στο εξής, με σκοπό την ενημέρωση και τήρηση της νομιμότητας στην κατεύθυνση που αυτές συμβάλουν στην μείωση της εγκληματικότητας.

Καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.