Ο Σωκράτης Βαρδάκης χαιρετίζει την Παγκρήτια σύσκεψη των ενεργεία και αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων Κρήτης

Την δέσμευση της Κυβέρνησης, για σεβασμό στις τελεσίδικες αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων αναφορικά με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, επανέλαβε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, με χαιρετισμό που απέστειλε στην Παγκρήτια σύσκεψη των ενεργεία και αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων Κρήτης

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας στην σημαντική σύσκεψη που διοργανώνετε με σκοπό την ενημέρωση των μελών σας για τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη σας.

Δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στη σημαντική αυτή σύσκεψη, ωστόσο αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης στον οικογενειακό σας προγραμματισμό, αναμένω τα συμπεράσματα και τις προτάσεις σας από την σημερινή σύσκεψη.

Επίσης, θα ήθελα να επαναλάβω την δέσμευση της Κυβέρνησης, η οποία εκφράστηκε διαμέσου του Υπουργού Επικρατείας κ. Βερναρδάκη κατά την μεταξύ σας συνάντησή στο Ηράκλειο στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, για σεβασμό στις τελεσίδικες αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων αναφορικά με τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει από εδώ και στο εξής, με σκοπό ομαλότητα του οικογενειακού προγραμματισμού σας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.