Ο Σωκράτης Βαρδάκης συγχαίρει τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

«Οι προσπάθειες ανταμείβονται με την επιτυχία της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά δεν σταματούν εδώ», τονίζει σε μήνυμά του ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι προσπάθειές τους ανταμείβονται με την κατάληψη μιας θέσης φοίτησης στα ελληνικά πανεπιστήμια, ενώ οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των μαθητών, έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσπάθεια που έγινε και το αποτέλεσμα αυτής.           

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν την παρούσα στιγμή. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι μόνο η πρώτη ευκαιρία ώστε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και συνεπώς όχι η μοναδική, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.