Ο Σωκράτης Βαρδάκης συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να τους ευχηθώ καλές σπουδές.

Οι κόποι και οι προσπάθειές τους ανταμείφθηκαν με την επιτυχία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην δύσκολη αυτή περίοδο της προετοιμασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ωστόσο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι μία δοκιμασία αλλά όχι η τελευταία, καθώς θα έχουν πολλές άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους, για να αποδείξουν τις δυνατότητές τους. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.