Ο Σωκράτης Βαρδάκης συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι προσπάθειές τους ανταμείβονται με την επιτυχία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάνοντας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους υπερήφανους. Πλέον πρέπει να επικεντρώσουν τις δυνάμεις τους στην πραγματοποίηση των σπουδών τους.

Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν την παρούσα στιγμή. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι μία ευκαιρία αλλά όχι η μοναδική, ώστε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.