Ο Σωκράτης Βαρδάκης Στο Κόκκινο 105.5, στην εκπομπή του Θανάση Λαζαρίδη

Στο Κόκκινο 105.5, στην εκπομπή του Θανάση Λαζαρίδη, μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο της Ν.Δ. στις εργασιακές συνθήκες.

“Βιώνουμε την εκτέλεση ενός προμελετημένου εγκλήματος εις βάρος του συνόλου της εργατικής τάξης. Μετά από 135 χρόνια μιλάμε για ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, ο “ισχυρός” εργαζόμενος θα πάει στον “ανίσχυρο” εργοδότη για να διευθετήσει τον χρόνο εργασίας του, τη στιγμή που οι άνεργοι φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο. Ενδεικτικά η Κρήτη αυτή τη στιγμή είναι πρώτη σε ανεργία σε επίπεδο Περιφερειών Πανευρωπαϊκά!

Με την αύξηση του ωραρίου και της φθηνής υπερωριακής απασχόλησης, οι 9 στους 10 άνεργοι δεν αναμένεται να βρουν εργασία το επόμενο διάστημα.

Υποθηκεύουν το μέλλον μιας ολόκληρης γενιάς για να ξεπληρώσουν γραμμάτια στους ισχυρούς.

Άλλωστε παρωχημένο και ξεπερασμένο θεωρούσε το 8ωρο ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με δηλώσεις του ήδη από το 2018.Κουρελιάζουν άρθρα του Συντάγματος και όσα ποτέ δεν τόλμησε να κάνει καμία δεξιά κυβέρνηση το κάνει αυτή. “Βάζει χέρι” στον ν. 1264/82 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.