Ο Σωκράτης Βαρδάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιστράτηγου εν αποστρατεία Μπίκα Χρίστου

Ο Σωκράτης Βαρδάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιστράτηγου εν αποστρατεία Μπίκα Χρίστου

Τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εξιστορεί ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Μπίκας Χρίστος στο βιβλίο του, εκδόσεων «ΒΙΒΛΙΟΕΠΙΛΟΓΗ», το οποίο παρουσιάστηκε στην Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Είναι πολύ σημαντικό να εκδίδονται βιβλία που μαγνητίζουν τον αναγνώστη και τον καθιστούν κοινωνό της ιστορίας. Το έργο του Αντιστράτηγου Μπίκα Χρίστου, αποτυπώνεται σε βιβλίο, στο οποίο περιγράφεται η πλήρης έκταση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Αναφέρονται γεγονότα τα οποία και συνοδεύονται από πλούσια εικονογράφηση, προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.», δήλωσε με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου κ. Βαρδάκης που είχε την χαρά και την τιμή να παρευρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου.

Ο κ. Βαρδάκης αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση συνεχάρη τους ομιλητές της βραδιάς, τον Αντιστράτηγο κ. Τσίρκα και τον Στρατηγό – Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Σκαρβέλη Δημήτρη, για την παρουσίαση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.