Ο λαός απεργεί και δείχνει την πόρτα της εξόδου στην κυβέρνηση της ΝΔ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, προσπαθώντας να επιβιώσουν μέσα σε συνθήκες ακραίας ακρίβειας, αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων της κυβέρνησης και διεκδικούν το δικαίωμά τους σε αξιοπρεπή ζωή και εργασία.

Στη χθεσινή μας συνάντηση με τους εργαζόμενους και με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μας περιγράφηκε με τα μελανότερα χρώματα η οικονομική ασφυξία τους, η εργασιακή επισφάλεια που βιώνουν και αδιαφορία της Κυβέρνησης για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Είμαστε στο πλευρό των δίκαιων αγώνων και διεκδικήσεών τους.

Οφείλουμε να ανακόψουμε με κάθε τρόπο τη βίαιη φτωχοποίηση της κοινωνίας και να την βγάλουμε από τα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Να καταπολεμήσουμε την αισχροκέρδεια που εξανεμίζει το εισόδημα των πολιτών και να προασπίσουμε το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών. Ο λαός απεργεί και δείχνει την πόρτα της εξόδου στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Με αφορμή την 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.