Ο κ. Χαρδαλιάς απαξιεί να δώσει λύση στο πρόβλημα μετακίνησης οικογενειών για αγροτικές εργασίες

Για την αδιάφορη και απαξιωτική απάντηση του κ. Χαρδαλιά σε ερώτηση 48 βουλευτών, σχετικά με το πρόβλημα της μετακίνησης μελών της ίδιας οικογένειας με το ίδιο όχημα για αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα για την ελαιοκομιδή, μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, στο Ράδιο Κρήτη (101,5) και στον Μανόλη Αργυράκη.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης υπενθύμισε πως κατέθεσε ερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο, σχετικά με το θέμα που απασχολεί πανελλαδικά όσους ασχολούνται με αγροτικές εργασίες, ωστόσο η απάντηση που δόθηκε από τον αρμόδιο Υφυπουργό, εξαντλήθηκε στην παράθεση των ΦΕΚ, με τα οποία ρυθμίζονται διάφορα ζητήματα για τα μέτρα λόγω πανδημίας, που όμως κανένα τους δεν απαντά στη συγκεκριμένη ερώτηση.

Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει, όσο παράλογο κι αν ακούγεται, δηλαδή τρία μέλη της ίδιας οικογένειας τα οποία διαβιούν κάτω από την ίδια στέγη, να μην μπορούν να μετακινηθούν προς την αγροτική περιουσία τους με ιδιωτικής χρήσης όχημα. https://bit.ly/34jn98O

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.