Ο αγώνας των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» οδήγησε σε μία νίκη απέναντι στις ιδεοληψίες της Ν.Δ.

Η φετινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Κοινωνικής Φροντίδας (Βοήθεια στο Σπίτι), πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας και χρονικά ταυτίζεται με την έκδοση των αποτελεσμάτων από τον #ΑΣΕΠ για ένα διαγωνισμό, που με τόσο αγώνα καταφέραμε να προετοιμάσουμε την περίοδο της διακυβέρνησης του #ΣΥΡΙΖΑ.

Φροντίσαμε τόσο για την εξεύρεση πόρων, όσο και για την επίλυση του τρόπου πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, εντάσσοντάς την σε οργανικές μονάδες των ΟΤΑ Α’ βαθμού, με τον ν. 4583/2018, αναγνωρίζοντας στην πράξη τον κοινωνικό ρόλο που μπορούν να επιτελέσουν οι ΟΤΑ, όσο και τη σπουδαιότητα του προγράμματος για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Για την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων η ομηρία έλαβε αίσιο τέλος.Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ενημερωθήκαμε ότ έμειναν εργαζόμενοι εκτός των πινάκων διοριστέων, γεγονός άδικο που σίγουρα μας δημιουργεί την υποχρέωση τις επόμενες μέρες να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι μετά από 18 χρόνια εμπειρίας να μένουν εκτός διορισμών, αδικαιολόγητα.Θα είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ώστε να καταγράψουμε λάθη και παραλείψεις, τους εργαζόμενους που έμειναν εκτός, ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην αδικηθεί κανένας εργαζόμενος.

Είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και αισιοδοξούμε πάντα, γιατί οφείλουμε να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.