Οι Τρίτεκνοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για τα μέτρα αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος, με αφορμή και την επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα (ΟΠΟΤΤΕ).

Στην επιστολή της η Ομοσπονδία, στηλιτεύει την απουσία οργανισμού Εργατικής Εστίας και ζητά την δημιουργία ενός νέου δημόσιου φορέα που θα μπορεί να στηρίξει τις οικογένειες των οποίων τα τέκνα σπουδάζουν.

Επίσης, οι Τρίτεκνοι αιτούνται κοινωνικές υποδομές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον ώστε να μπορούν οι νέοι να κάνουν οικογένεια και όσοι έχουν να μπορούν να την συντηρήσουν.

Η Ομοσπονδία ζητά να μην εξαιρεθούν πολίτες που ανήκουν σε ηλικιακή κατηγορία άνω των 39 ετών, από τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός από την ΔΕΘ τις προηγούμενες ημέρες, ενώ διαμαρτύρεται ότι η ακρίβεια έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα κάθε σπιτιού και πλέον οι βασικές ανάγκες δεν μπορούν να καλυφθούν.

Ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει τα αιτήματα των Τριτέκνων οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και ζητούν να ληφθούν άμεσα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.