Συνάντηση με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πανασού για το κλείσιμο του δρόμου που περνά από τον Πανασσό, εξαιτίας των εργασιών στο δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς

Οι εξελίξεις φέρνουν ανακωχή, στο εργοτάξιο που προκάλεσε τον… πόλεμο

Εξελίξεις που φέρνουν ανακωχή μεταξύ των χιλιάδων κατοίκων των χωριών της ευρύτερης περιοχής του Πανασού, είχαμε μετά τη σημερινή συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές.

Η συνάντηση που έγινε μεταξύ των εκπροσώπων των κατοίκων, της εταιρείας, της Δημοτικής Αρχής και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, έφερε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Συμφωνα με όσα έγιναν γνωστά λοιπόν, δε θα κλείσει ως την ερχόμενη Πέμπτη ο παρακαμπτήριος δρόμος, την ώρα που τα έργα θα ξεκινήσουν στο υπολοιπο τμήμα του εργοταξίου. Ένας δρομος που θα μείνει ανοικτός για να διέρχονται τα οχήματα, με δική τους ευθύνη και υπό την παρουσία της Αστυνομίας

Από την ερχόμενη Πέμπτη, ως και την Κυριακή το αργότερο, υπήρξε δέσμευση απο την εταιρεία ότι θα κλείσει ο παρακαμπτήριος για να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και να αντιμετωπιστούν μια σειρά από προβληματα που έχουν καταγραφεί.

Το διάστημα αυτό οι οδηγοί που θα θελήσουν να μεταβούν στο Ηράκλειο, θα μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω των Καπαριανών. Την ερχόμενη Κυριακή οι κάτοικοι και συγκεκριμένα η νέα Επιτροπή που θα συσταθεί με πιο διευρυμένο χαρακτήρα για να εκπροσωπεί όλα τα χωριά της Ρίζας, θα συνεδριάσει ξανά στο παλιό δημοτικό κτίριο στην Αγία Βαρβάρα για έναν απολογισμό και για τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων.

Οι κάτοικοι πάντως ζητουν εγγυήσεις, ώστε το έργο να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί, αλλά μέσα στα πλαίσια εκείνα που δε θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στους 10.000 ανθρώπους που ζουν στα χωριά της Ρίζας.

Συνάντηση με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πανασού για το κλείσιμο του δρόμου που περνά από τον Πανασσό, εξαιτίας των εργασιών στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς
Συνάντηση με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πανασού για το κλείσιμο του δρόμου που περνά από τον Πανασσό, εξαιτίας των εργασιών στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς

πηγή: E-kriti

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.