Οι δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Ηρακλείου, αποτελούν αιτία ‘πολέμου’ για ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», απέστειλε ο Σωκράτης Βαρδάκης

Αναλυτικά η επιστολή:

«κ. Υπουργέ, λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.

Σταματήστε να ξεπληρώνεται γραμμάτια εις βάρος του συνόλου των πολιτών.

Οι δηλώσεις σας ότι θα ζητηθεί μία κοστολογημένη πρόταση από τον ιδιωτικό τομέα για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προχειρότητα, την ανικανότητα, την σκοπιμότητα, με την οποία λειτουργεί η Κυβέρνηση σας.

Πάνω απ’ όλα όμως οι δηλώσεις αυτές αποδεικνύουν ότι γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας την βούληση του συνόλου των πολιτών. Οι ανάγκες της κοινωνίας κύριε Υπουργέ είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτές που εσείς απεργάζεστε. Η αξιοποίηση του «Νίκος Καζαντζάκης», προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, περνά μέσα από τις προτάσεις και τις μελέτες που έγκαιρα έχουν εκπονηθεί από τον Δήμο Ηρακλείου την Περιφέρεια και τους φορείς.

Οι δηλώσεις σας δεν είναι μόνο ατυχείς, αλλά και επικίνδυνες, τη στιγμή μάλιστα που ο Δήμος Ηρακλείου είναι αποκλειστικός ιδιοκτήτης σε μεγάλο τμήμα της έκτασης του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον σχεδιασμό ενός από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης.

Ανακαλέστε τώρα τις δηλώσεις σας, καθώς αποτελούν «αιτία πολέμου» για ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης.

Ενημερωθείτε και δεσμευτείτε για την υλοποίηση ενός σχεδιασμού αξιοποίησης, προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας της Κρήτης και πάντα με γνώμονα τις προτάσεις της τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.