Οι άνθρωποι του επισιτισμού – τουρισμού είναι αόρατοι για την κυβέρνηση

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό όπως και στο σημερινό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε από τους εργαζομένους του κλάδου στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στον Επισιτισμό – Τουρισμό.

Δίπλα στους εργαζόμενους που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ως αόρατους, κωφεύοντας στα δίκαια αιτήματά τους.

Η παράταση του ταμείου ανεργίας για το 2022, η εφαρμογή και τήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τα μέτρα στήριξης για τους εποχικά εργαζόμενους, αλλά και η αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, αποτελούν αναγκαίες συνθήκες για μια ουσιαστική ενίσχυση του τουρισμού της χώρας μας και των ανθρώπων του.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι χρειάζεται μία ολιστική διαχείριση και ότι ο τουρισμός της χώρας δεν στηρίζεται μόνο στον ήλιο, τη θάλασσα και τις λουξ εγκαταστάσεις. Στηρίζεται από τους σκληρά εργαζόμενους που έχει εξαθλιώσει, από ολόκληρες τοπικές κοινωνίες που αγνοεί και από την παρεχόμενη τουριστική εκπαίδευση που έχει αφήσει να ρημάζει.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.