Να συμπεριληφθεί ο κλάδος των επαγγελματιών Κρεοπωλών στην εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας

Καταθέσαμε στη βουλή ως αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.), με την οποία διαμαρτύρονται για τη διαφαινόμενη εξαίρεσή τους από την εξαργύρωση του επιδόματος τροφίμων(επιταγή ακρίβειας).

Συγκεκριμένα, η Π.Ο.Κ.Κ. εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαφαινόμενη εξαίρεση των επαγγελματιών Κρεοπωλών από την εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Με την επιστολή της, ζητά την ένταξη του επαγγελματία Κρεοπώλη στην εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας, γεγονός που θα βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις και θα αποτρέψει τον μαρασμό ενός ζωτικού κλάδου για την ελληνική οικονομία.

Καλούμε τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν την επιστολή και να μας ενημερώσουν για τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβούν.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.