Να σταματήσει να εμπαίζει η κυβέρνηση τον κρητικό λαό για τον ΒΟΑΚ

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για τον εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας από την κυβέρνηση σχετικά με τη χάραξη του ΒΟΑΚ, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών το Δελτίο Τύπου των Αυτόνομων Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης, με τη συνυπογραφή των βουλευτών Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη, Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθού και Χανίων Παύλου Πολάκη.

Στην ανακοίνωσή τους οι μηχανικοί στηλιτεύουν τη στάση της κυβέρνησης που αναλώνεται σε συνεχείς παλινωδίες και καθυστερήσεις αναφορικά με τη χάραξη του ΒΟΑΚ, εκφράζουν κατηγορηματικά την αντίθεσή τους στην πρόθεση επιβολής διοδίων για τους Κρητικούς και ζητούν άμεση υλοποίηση του ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο μέχρι το Παλαίκαστρο, των κάθετων αξόνων του, των τμημάτων του ΝΟΑΚ, καθώς και των συνδέσεων με τις πύλες εισόδου της Κρήτης.

Ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό την εξέταση των αιτημάτων της ΑΜΑΚ και την ενημέρωσή μας για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.