Να διενεργηθούν κατά προτεραιότητα οι εμβολιασμοί του προσωπικού των ΟΤΑ Α’ βαθμού, όπως ζητά η Ομοσπονδία Εργαζομένων

Την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ο.Τ.Α., με την οποία ενημερώνουν την Κ.Ε.Δ.Ε. για τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να εμβολιαστεί κατά προτεραιότητα το προσωπικό των ΟΤΑ Α’ Βαθμού, φέρνει στη Βουλή με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Σωκράτης Βαρδάκης, καταθέτοντας αναφορά προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να απαντήσει στην επιστολή της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων και αν υπάρχει σχέδιο να υλοποιηθεί το αίτημά τους, καθώς το προσωπικό των ΟΤΑ Α’ Βαθμού, από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα, έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής υγειονομικής κρίσης.

Το προσωπικό των Δήμων βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή – και σε συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας – προφέροντας ζωτικές υπηρεσίες για την ομαλή λειτουργία των πόλεων, την εξυπηρέτηση των πολιτών και συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.