Να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της Μονάδας για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα

Θα ήθελα αρχικά να σας συγχαρώ για την προσφορά σας στην κοινότητα και να εξάρω το τόσο δύσκολο έργο σας, αυτό της αδιάλειπτης στήριξης ατόμων εξαρτημένων με ψυχιατρική συννοσηρότητα, με σκοπό την απεξάρτηση και την ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και της συνεχούς συμπαράστασης και καθοδήγησης των οικογενειών τους.

Αναγνωρίζουμε όλοι τη σπουδαιότητα του #ΚΕΘΕΑ και σας διαβεβαιώνω ότι, όπως στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον θα σταθούμε και πάλι δίπλα σας, αν παραστεί ανάγκη, συμμετέχοντας έμπρακτα στον αγώνα για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου σας, από το δικό μας μετερίζι.

Με αφορμή και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας σε λίγες ημέρας, θα ήθελα να υπογραμμίσω την αξία της ψυχικής υγείας γενικότερα, αλλά και να επιστήσω την προσοχή όλων, στην ανάγκη στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό των τμημάτων ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων των δημόσιων δομών υγείας του Ηρακλείου, των οποίων η ομαλή λειτουργία κλυδωνίζεται το τελευταίο διάστημα, καθώς η ψυχική υγεία των ανήλικων, καθορίζει την ψυχική υγεία στην μετέπειτα ενήλικη πορεία της ζωής τους.

Καλή δύναμη στο έργο σας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.