Να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που προκλήθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την ανακατασκευή και αποκατάσταση όλων των βλαβών που προκλήθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα στις 15/10/2022 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου (Ε.Α.Υ.Ν.Η.).

Η Ε.Α.Υ.Ν.Η. στην ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί στις 15/10/22, καθώς το κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, παρότι έχουν περάσει μόλις 14 έτη από την κατασκευή του, πλημμύρισε από την έντονη βροχόπτωση που εκδηλώθηκε κατά την ημέρα εκείνη.

Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις υπηρεσίες και τα καθήκοντά τους, προκειμένου να επιχειρήσουν να προστατέψουν από το νερό πολύτιμα έγγραφα, δικογραφίες, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

Με έντονο τον φόβο των συνεπειών σε μία ενδεχόμενη μεγαλύτερη και εντονότερη κακοκαιρία, η Ε.Α.Υ.Ν.Η. ζητά την απόδοση ευθυνών για τη χείριστη δόμηση του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και αιτείται την ύπαρξη ειδικής μέριμνας για την ανακατασκευή και αποκατάσταση όλων των βλαβών που προκλήθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα.

Ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό να μας απαντήσει σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί με σκοπό την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.