Να αποδοθεί η χρήση, εκμετάλλευση και διαχείριση της ζώνης της περιοχής Λινοπεραμάτων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου

Προχωρήσαμε σε κατάθεση αναφοράς της επιστολής του Δημάρχου Μαλεβιζίου, προς τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας, με αίτημα την απόδοση χρήσης, εκμετάλλευσης και διαχείρισης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης της περιοχής Λινοπεραμάτων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, μετά την δέσμευση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, να εξαιρεθεί η ζώνη Λινοπεραμάτων από την σύμβαση υπό-παραχώρησης του Λιμένα Ηρακλείου, αιτείται την απόδοση χρήσης, εκμετάλλευσης και διαχείρισης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης της περιοχής, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου, θέση η οποία έχει εκφραστεί και μέσα από το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δέσμευση του Υπουργού είχε καταγραφεί κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης μας τον Ιούνιο του ’21, ωστόσο η ζώνη της περιοχής Λινοπεραμάτων, θα πρέπει να αποδοθεί και ως προς τη χρήση της, προς όφελος του Δήμου.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την επιστολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου και να μας ενημερώσει αν προτίθεται να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.