Νέα χρηματοδότηση για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Γόρτυνας

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρίτσης στα πλαίσια του ‘ΦιλόΔημος ΙΙ’, υπέγραψε ένταξη στο πρόγραμμα, την πρόταση του Δήμου Γόρτυνας συνολικού προϋπολογισμού 216.000 ευρώ, για την συντήρηση παιδικών χαρών. Να σημειωθεί ότι ο συνολικός προϋπολογισμός, θα καλυφθεί από το πρόγραμμα ‘ΦιλόΔημος ΙΙ’.

Με αφορμή την απόφαση ένταξης του έργου, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε: «Διαπιστώνουμε ακόμα μια φορά, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρίνεται άμεσα, εγκρίνοντας χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους, βάση των προτάσεων που έχουν υποβάλει στα πλαίσια του προγράμματος ‘ΦιλόΔημος ΙΙ’. Συγκεκριμένα για τον Δήμο Γόρτυνας μετά την έγκριση των 216.000 ευρώ, το συνολικό ποσό που έχει εγκριθεί για αναβάθμιση παιδικών χαρών σε δήμους του Νομού Ηρακλείου, φτάνει περίπου τα 2 εκ. ευρώ μέχρι σήμερα, γεγονός που φανερώνει την βαρύτητα που υπάρχει στην ασφάλεια των παιδιών μας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.