Μπροστάρης 4 χρόνια…και παραμένει σεμνός!

Από τις πρώτες μέρες του μνημονίου τον θυμάμαι να είναι μπροστά σε όλους τους αγώνες. Να διαχωρίζει τη θέση του από το φυσικό πολιτικό του χώρο. Ο Σωκράτης Βαρδάκης βρέθηκε τις δύσκολες στιγμές της κρίσης να είναι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου- λαχείο να μην…σου τύχει δηλαδή! Αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Κάθε μέρα, κάθε βράδυ έδινε τον αγώνα του με σεμνότητα και ήθος. Οργάνωσε διανομή τροφίμων, βοηθούσε πολίτες χωρίς να το διατυμπανίζει. Στάθηκε δίπλα σε όποιον είχε ανάγκη…

Θα μπορούσε ,δε, αυτό να το εξαργυρώσει με ύπατα αξιώματα στην πόλη του Ηρακλείου. Δεν το έκανε. Με αξιοπρέπεια και συνέπεια έβαλε πάνω από όλα τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι την προσωπική του ανέλιξη. Και τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας τον επέλεξε  για υποψήφιο βουλευτή παραμένει σεμνός και αξιοπρεπής. Και γι αυτό έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος θα τον τιμήσει και με το παραπάνω!

Πηγή: http://www.cretalive.gr/isawihear/view/mprostarhs-4-chronia…kai-paramenei-semnos/220234

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.