Με τη Ραλλία Χρηστίδου στο Ηράκλειο

Στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου περπατήσαμε χθες με τη συντρόφισσα και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ραλλία Χρηστίδου, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου Δημήτρη Κλαράκη, την επικεφαλής ομάδας εργασίας Πρόνοιας Ζαχαρένια Γιανναράκη και τον Συντονιστή της ΟΜ Ανατολικών Συνοικιών Χάρη Κάββο.

Συνομιλώντας με εμπόρους, καταστηματάρχες, αλλά και πολίτες, ακούσαμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες του κόσμου της πόλης μας και ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς.

Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, όπου μας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών, Αλέξης Καλοκαιρινός και η Γενική Γραμματέας, Λένα Τζεδάκη-Αποστολάκη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την ξενάγηση στις πτέρυγες του Μουσείου από τον αναπληρωτή διευθυντή / επιμελητή της Ιστορικής Συλλογής του ΙΜΚ, Αγησίλαο Καλουτσάκη, με ενδιάμεσο διάλειμμα στον κήπο του νεοκλασικού κτηρίου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.