Μετά από έναν αιώνα καταργούν την αποζημίωση απόλυσης στους εργαζομένους

Άκρως ανησυχητικά συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τον μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας

Για την ανησυχητική εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας, τις ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και τις δραματικές επιπτώσεις του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα σε ιδιώτες και εργαζομένους, μιλήσαμε ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και στην εκπομπή του Γιώργου Τραπεζιώτη, «Καλημέρα στην εργατική τάξη», ο Σωκράτης Βαρδάκης.

• Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αδυναμία να αντιμετωπίσει την πανδημία, κρύβοντας κάτω από το χαλί τα προβλήματα και επιρρίπτοντας την ευθύνη στους πολίτες, στους νέους, αποσιωπώντας τις δικές της ευθύνες.

Σήμερα έχουμε φτάσει στα 1.547 κρούσματα, το μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας. Πολλές οι παραλήψεις, πράγματα τα οποία έχουν ζητηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επανειλημμένα, όπως η ενίσχυση του ΕΣΥ, η ένταξη σε Βαρέα και Ανθυγιεινά των υγειονομικών, αλλά και τα δωρεάν τεστ στους πολίτες.

Να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού από τη Σαντορίνη, όταν θριαμβολογώντας ανακοίνωσε το άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό, χωρίς την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων!

Στην Κρήτη όσα μέτρα πάρθηκαν σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με τον τουρισμό, ήταν πρωτοβουλία της Περιφέρειας.

• Για τις δραματικές επιπτώσεις του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα στους εργαζομένους, πρέπει να τονιστεί ότι κάθε άρθρο του αποδεικνύει την αναλγησία της κυβέρνησης. Ο χαρακτηρισμός πολιτικοί απατεώνες είναι λίγος. Τόλμησαν ότι δεν τόλμησε το ΔΝΤ και οι «σκληροί των μνημονίων»

Βάζουν ταφόπλακα στην πρώτη κατοικία και σε εργασιακά δικαιώματα. Συγκεκριμένα με το άρθρο 109 καταργείται η αποζημίωση απόλυσης των εργαζομένων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.