Μαθητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ξεχύνονται στους δρόμους του Ηρακλείου

Μαθητική πορεία στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας από μαθητές του Ηρακλείου καθώς όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους ο αγώνας δεν τελείωσε. Οι μαθητές που λένε όχι στο Νέο Λύκειο και ζητούν να καταργηθεί η τράπεζα των θεμάτων, κάνουν λόγο για έναν αγώνα δίκαιο και προειδοποιούν ότι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Να σημειωθεί ότι σήμερα στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με αρχή το Εργατικό Κέντρο το οποίο καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από το κτίριο του στις 10 το πρωί προκειμένου αργότερα να δώσουν το δυναμικό παρών στην πορεία που θα ακολουθήσει. Η συμμετοχή όλων είναι επιτακτική, είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Σωκράτης Βαρδάκης που κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Επίσης, κλειστά αναμένεται να παραμείνουν και τα καταστήματα της πόλης αφού και ο εμπορικός σύλλογος θα συμμετέχει στην κινητοποίηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/mathites-ergazomenoi-kai-anergoi-xehynontai-stoys-dromoys-toy-irakleioy

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.