Μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ηράκλειο

Μήνυμα του Σωκράτη Βαρδάκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. του Αγίου Μηνά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Στη συνέχεια παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ηράκλειο, ενώ μετά το τέλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ημέρα τιμής η σημερινή για όλους εκείνους που έγραψαν ένδοξες στιγμές το 1940. Είναι μία μέρα που γυρνάμε όχι μόνο τις μνήμες πίσω, αλλά κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι θυσίες, οι αγώνες και τα υψηλά ιδανικά αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Η χώρα μας παραμένει ισχυρός παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή που εδώ και χρόνια δοκιμάζεται. Εγγυητής της ασφάλειας και της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας είναι Ελληνικός Λαός που ενωμένος μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.