Μήνυμα Σωκράτη Βαρδάκη προς την Ομοσπονδία Ελλήνων Ρομά Κρήτης

Μήνυμα προς τους Έλληνες Ρομά που ζουν στην Κρήτη, απηύφθηνε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Νέα Αλικαρνασσό.

            «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση  συγχαίρω το Δ.Σ της Ομοσπονδίας  Ελλήνων Ρομά  Κρήτης για την δημιουργία των νέων γραφείων της στην Νέα Αλικαρνασσό.  

            Η σύσταση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ρομά Περιφέρειας Κρήτης αποτέλεσε  το επιστέγασμα πολύχρονης προσπάθειας και θα ήθελα να συγχαρώ επίσης όλους όσους με επιμονή και όραμα συνέβαλλαν προς αυτή την κατεύθυνση.

            Από σήμερα η φωνή της διεκδίκησης για την κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωση των κοινοτήτων Ρομά της Κρήτης αποκτά στέγη.  Είμαι πεπεισμένος ότι οι δυνατότητες που η πολιτεία σήμερα παρέχει για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, την πρόσβαση στην εκπαίδευση και την εργασία θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο από την Ομοσπονδία τόσο σε τοπικό όσο και περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.             

Προς αυτή την κατεύθυνση δηλώνω αρωγός και συμπαραστάτης στο σημαντικό έργο που επιτελείτε.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.