Κοινοβουλευτική παρέμβαση Σωκράτη Βαρδάκη για την αυξημένη παραβατικότητα στην περιοχή Ασημίου

Με αφορμή την ανομία και την παραβατικότητα τα οποία παραμένουν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα στην περιοχή Ασημίου και με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου Γόρτυνας, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, θέτει υπόψη του αρμόδιου Υπουργού το θέμα.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, μετά και το περιστατικό που συνέβη στις 10 Φεβρουαρίου 2020, κατά το οποίο από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές, επικρατεί τρόμος στους κατοίκους της περιοχής για την ασφάλεια και τη ζωή των ίδιων και των παιδιών τους.

Εντός του οικισμού κυκλοφορούν άνθρωποι οι οποίοι οπλοφορούν, και κατ’ εξακολούθηση παραβιάζουν το νόμο, με συνέπειες στους κατοίκους, αλλά και στην οικονομική ζωή του τόπου.

Ο κ. Βαρδάκης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να ενημερωθεί για το τι προτίθεται να πράξει για την επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού θέματος που απειλεί την ασφάλεια και τη ζωή των κατοίκων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.