Κοινή αναφορά της επιστολής του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσούτσουρα και του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Τσούτσουρα.

Κοινή αναφορά καταθέσαμε με τους συνάδελφους βουλευτές Ηρακλείου του #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το αλιευτικό καταφύγιο στον Τσούτσουρα και συγκεκριμένα την επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσούτσουρα και του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Τσούτσουρα.

Στην επιστολή αναφέρεται το πρόσφατο γεγονός της προσάραξης λόγω της προσάμμωσης στα αβαθή ιστιοφόρου, με αποτέλεσμα την πλήρη απαγόρευση εισόδου και εξόδου ακόμη και μικρότερων σκαφών.

Με την επιστολή οι τοπικοί σύλλογοι, ζητούν, όπως επισημαίνουμε στην αναφορά μας, τον άμεσο καθαρισμό του καταφυγίου και την ταχεία ολοκλήρωση του έργου ειδικά εν όψει της ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής στην περιοχή και λόγω του ότι η καθυστέρηση δημιουργεί ζητήματα διάβρωσης και απώλειας περιουσιών.

Ζητάμε την άμεση απάντηση και τις ενέργειες όλων των αρμόδιων Υπουργείων που εμπλέκονται, δηλαδή Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Οικονομικών και Τουρισμού.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.