Με τους απεργούς του ΟΤΕ έξω από το κτίριο της Διοίκησης στο Ηράκλειο

Κοινή ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής και βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές  ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, συναντήθηκαν με τους εργαζομένους απεργούς ΟΤΕ.

Η Ν.Ε. και οι βουλευτές συμπαρίστανται με τη συνεχή παρουσία τους στην απεργία διαρκείας των εργαζομένων του ΟΤΕ, στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά τους, απαιτούν την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Η μεγαλειώδης απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ που συνεχίζεται για 21η ημέρα αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ. Η διοίκηση του οργανισμού προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους απεργούς και συνολικά τους εργαζόμενους με μηνύσεις που είχαν αποτέλεσμα τις προσαγωγές εργαζομένων.

Κυβέρνηση και διοίκηση του ΟΤΕ,  αντί για Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, διέταξαν απολύσεις! Αντί για διάλογο με την Ομοσπονδία, έφεραν την αστυνομία και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους.

Λάθος «εργαλεία» επιλέγουν. Με όργανο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους απέναντι σε θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα δεν υπηρετούν Ούτε την Ανάπτυξη, ούτε την Κανονικότητα!
Ο Αγώνας των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης και δίκαιες αμοιβές ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν.Ηρακλείου

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Σωκράτης Βαρδάκης

Χάρης Μαμουλάκης

Νίκος Ηγουμενίδης

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.