Κερδισμένοι οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Κερδισμένοι βγήκαν και από την τελευταία μάχη τους στις αίθουσες των δικαστηρίων 130 ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, καθώς διατηρούν τις θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηρακλείου μέχρι τις 17 Μαρτίου, ενώ στην Περιφέρεια Κρήτης και στο Κέντρο Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης μέχρι τις 15 Απριλίου 2022.

Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο, την Περιφέρεια Κρήτης και τα Κέντρα Πρόνοιας, κατάφεραν να κερδίσουν μία σημαντική μάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων και θα συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κατά τους επόμενους μήνες.

Στις παρούσες συνθήκες, οι ωφελούμενοι πρέπει να προστατευτούν και να παραμείνουν στις θέσεις τους, καθώς ομολογουμένως καλύπτουν πραγματικές ανάγκες στους φορείς όπου εργάζονται.

Το κοινωνικό κράτος που ενίσχυσε και διαφύλαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ξηλώνεται αργά και μεθοδικά από τον κ. Μητσοτάκη, με κάθε τρόπο.

Οι δομές και οι φορείς του δημοσίου συστηματικά αποδυναμώνονται από προσωπικό, μέχρι την τελική απαξίωση τους, λόγω της ιδεολογικής εμμονής της κυβέρνησης.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.