Κενό γράμμα τα μέτρα Μητσοτάκη

Η προπαγάνδα του κ Μητσοτάκη δεν έπεισε κανέναν. Όπως εξηγήσαμε στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη, μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Κρήτη (101.5), ΓΣΕΕ, Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, ΓΣΕΒΕΕ, Αγρότες, υπογραμμίζουν ότι τα μέτρα σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν την απώλεια του εισοδήματος. Η κυβέρνηση δεν θέλησε να πατάξει το ράλι των αυξήσεων, γιατί ξεπληρώνει ακόμα προεκλογικά γραμμάτια στους ημετέρους τους.

Οι εξαγγελίες Τσίπρα από την άλλη, δεν είναι τίποτα πέρα από όσα είχε εφαρμόσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και όσα γίνονται στην Ευρώπη εδώ και έναν χρόνο.

Γι’ αυτό, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα επαναφέρουμε τη ΔΕΗ υπό κρατικό έλεγχο. Αυτό κάνει η Ευρώπη ένα χρόνο τώρα. Κρατικοποιεί, ενώ εμείς ιδιωτικοποιούμε.

Όσα μέτρα και να παρθούν, όσα επιδόματα και να δοθούν, η κοινωνία, ο Ελληνικός λαός, θα συνεχίσει να φτωχοποιείται, εάν δεν νομοθετηθεί διαγραφή μέρους του πανδημικού χρέους, δηλαδή τόκων και προσαυξήσεων, ρύθμιση κεφαλαίου τέτοια, που να μπορεί να πληρώσει ο έλληνας πολίτης που θέλει, αλλά δε μπορεί.

Σήμερα, 4 εκ. πολίτες είναι καταχρεωμένοι και από αυτούς, 2 εκ. κινδυνεύουν με κατάσχεση και πλειστηριασμό. Φέρνουμε λοιπόν νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, που ο κύριος Μητσοτάκης με τον πτωχευτικό κώδικα που ψήφισε το 2021, επιτρέπει με φαστ τρακ (fast track) διαδικασίες να πλειστηριάζεται η πρώτη κατοικία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.