Καμία ενίσχυση της Α.Δ. Ηρακλείου με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις – σοβαρό το πρόβλημα υποστελέχωσης

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την απουσία συμπληρωματικών μεταθέσεων προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, καταθέτοντας Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου (Ε.Α.Υ.Ν.Η.).

Συγκεκριμένα, η Ε.Α.Υ.Ν.Η. στην ανακοίνωσή της, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της, καθώς παρότι από τις 14-09-2022 με έγγραφό της, αιτήθηκε την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου μέσω των συμπληρωματικών μεταθέσεων έτους 2022, επισημαίνοντας τα προβλήματα υποστελέχωσης των Υπηρεσιών, δεν πραγματοποιήθηκε καμία συμπληρωματική μετάθεση στον νομό.

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι οι Επαρχιακές Διευθύνσεις στενάζουν από ελλείψεις προσωπικού, οι ήδη υπηρετούντες συνάδελφοί τους επιβαρύνονται από υπερεργασία, αφού αναγκάζονται να καλύψουν τα κενά, οι δε άλλοι που αδυνατούν να μετατεθούν στον τόπο συμφερόντων τους αναμένοντας επί σειρά ετών, ασφυκτιούν από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη, ενώ την ίδια στιγμή διακυβεύεται και η ασφάλεια των πολιτών.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση και να τους ενημερώσει για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.