Καλοσορίζουμε την κυβέρνηση στην πραγματικότητα!

Ως Κυβέρνηση καταφέραμε και βάλαμε τέλος σε μία διαμάχη δεκαετιών, δίνοντας λύση σε ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα, το Σκοπιανό.

Βασιστήκαμε σε ένα έντιμο και ειλικρινή διάλογο με τη γείτονα χώρα, ως ένθερμοι υποστηρικτές της φιλίας των δύο λαών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την τήρηση από τη γείτονα χώρα, όλων των δεσμεύσεων που υπεγράφησαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Για μία Συμφωνία που υπουργοί και βουλευτές μας λοιδορήθηκαν, απειλήθηκαν με προειδοποιητικές επιστολές, τραμπουκισμούς, είδαν τα πρόσωπά τους αφισοκολλημένα πάνω σε κρεμάλες.

Οι ηθικοί αυτουργοί των παραπάνω περιστατικών, αντί να κοιτάξουν το συμφέρον της χώρας, υφάρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, καταψηφίζοντας ένα χρόνο πριν τη Συμφωνία, εκφραζόμενοι με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς την τότε Ελληνική Κυβέρνηση.

Ένα χρόνο μετά, όσοι ενθάρρυναν τις παραπάνω πρακτικές βίας, παρότι δεν έχουν ζητήσει ακόμα συγνώμη για τις πρακτικές που ακολούθησαν διχάζοντας τον ελληνικό λαό, τουλάχιστον αντί για βέτο στην ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. όπως είχε δεσμευτεί ο κ. Μητσοτάκης επανειλημμένα, σήμερα τιμούν τη συμφωνία και στέλνουν πολλαπλά συγχαρητήρια για την ένταξη της γείτονος χώρας στο ΝΑΤΟ.

Στη σημερινή κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που το φάντασμα του εθνικισμού πλανάται πάνω από την Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικό ότι το μήνυμα αμοιβαίου σεβασμού ξεπροβάλει από δύο βαλκανικές χώρες, όπου υπερισχύουν οι προοδευτικές δυνάμεις.

Τους καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.