Ικανοποίηση Σωκράτη Βαρδάκη για την υπογραφή σύμβασης του έργου του ημικόμβου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι

Την ικανοποίηση του για την υπογραφή της σύμβασης ολοκλήρωσης της κατασκευής του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι (ΒΟΑΚ) εκφράζει με δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει «Η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι (ΒΟΑΚ) αποτελεί την επιτομή μιας μεγάλης προσπάθειας και την υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας. Οι εργασίες ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση του ημικόμβου θα μπει τέλος στον κίνδυνο που παραμονεύει στο σημείο αυτό, για εκατοντάδες διερχόμενους οδηγούς μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες τους θερινούς μήνες, αυξάνοντας την οδική ασφάλεια εισόδου –εξόδου απο Ανώπολη προς Ηράκλειο και την ασφαλή έξοδο προς την Εθνική οδό Χερσονήσου – Ηρακλείου».

Η σύμβαση που υπεγράφη έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 9 μήνες και περιλαμβάνει επίσης την τοποθέτηση ιστών φωτισμού για την βελτίωση της ασφάλειας των διερχομένων οχημάτων τις νυχτερινές ώρες καθώς και εργασίες απορροής ομβρίων υδάτων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.