Ικανοποίηση Βαρδάκη, σχετικά με τις αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής, για τον Β.Ο.Α.Κ.

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβε η Διυπουργική Επιτροπή, για την έναρξη της διαδικασίας κατασκευής του Β.Ο.Α.Κ..

Ο κος Βαρδάκης, ενημερώθηκε από τον γ.γ. Υποδομών κο Δέδε, αναφορικά με την διαδικασία και όπως τόνισε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, έχοντας την έγκριση για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, καθώς και το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει την έκδοση μελετών το επόμενο πεντάμηνο, με σκοπό το πρώτο εξάμηνο του 2017 να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία. Η Κυβέρνηση αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δεν υπόσχεται απλά μεγάλα έργα για το νησί μας, αλλά δείχνει έμπρακτα ότι η κατασκευή μεγάλων έργων όπως ο Β.Ο.Α.Κ., αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών επενδύσεων.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.