Ιερά Πανήγυρης του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, πολιούχου Αρκαλοχωρίου και της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Βρεθήκαμε στην Πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, πολιούχου Αρκαλοχωρίου και της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922 – 2022), πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ελεούσας, την οποία έφεραν οι πρόσφυγες κατά τον διωγμό τους από τη Μικρά Ασία και θησαυρίζεται στον ομώνυμο Ιερό Ναό της στην Ιεράπετρα.

Τη Δοξολογία υποδοχής της Ιεράς Εικόνας ακολούθησε τρισάγιο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ανδρέα.

Ευχηθήκαμε υγεία σε όλες και όλους και ιδιαιτέρως στον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου για την ονομαστική του εορτή, μακροημέρευση και καλή δύναμη στο έργο του.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.