Τοποθέτηση Σωκράτη Βαρδάκη στην Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης

Η υποστελέχωση του Κτηματολογικού γραφείου και η παράταση δηλώσεων στο επίκεντρο της συνάντησης Βαρδάκη – Δημαρά

Με κεντρικά σημεία συζήτησης την παράταση στις δηλώσεις για το Κτηματολόγιο, αλλά και την υποστελέχωση του Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη Βουλευτής με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Δημαρά.

Ο κ. Βαρδάκης με συνεχείς αναφορές, επιστολές και ερωτήσεις που είχε καταθέσει όλο το προηγούμενο διάστημα, ζητούσε επιτακτικά τόσο την παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων κτηματογράφησης, ώστε να είναι επαρκής ο χρόνος για την σωστή ολοκλήρωση της διαδικασίας, όσο και την ανάγκη στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό του Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου, το οποίο θα επιτρέψει την αποτελεσματική λειτουργία του.

Ο Υφυπουργός κ. Δημαράς διαβεβαίωσε τον κ. Βαρδάκη ότι θα δοθεί παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων κτηματογράφησης, καθώς και ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία στελέχωσης του Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου και με δικηγόρο που θα παρέχει νομική υποστήριξη.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.