Η συστηματική προσπάθεια διάλυσης των ΕΛΤΑ από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει ως αποτέλεσμα τη μη εξυπηρέτηση των πολιτών

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, για τον αποκλεισμό της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα από την ταχυδρομική εξυπηρέτηση, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης την επιστολή διαμαρτυρίας των Τοπικών Συμβουλίων και φορέων που δραστηριοποιούνται στην Δημοτική Ενότητα Ρούβα, με την οποία ζητούν άμεση αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του ταχυδρομείου Αγίας Βαρβάρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Σύμφωνα με την επιστολή, στις 10/03/22, στη Γέργερη, υπήρξε συνάντηση των προέδρων όλων των φορέων Γέργερης και Πανασού, προκειμένου να συζητηθούν τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και ειδικότερα η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με την εξυπηρέτηση του κοινού από το Ταχυδρομείο Αγίας Βαρβάρας.

Ταχυδρόμος παρουσιάζεται μια φορά ανά δέκα (10) ημέρες, σκορπώντας από ΄δω και από εκεί την αλληλογραφία (Λογαριασμοί ρεύματος, τηλεφώνου, τραπεζικοί λογαριασμοί, κ.λ.π.), με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην φτάνει ποτέ στους δικαιούχους ή να φτάνει καθυστερημένα, μετά από πέντε – δέκα – δεκαπέντε ημέρες.

Η όλη κατάσταση έχει εξοργίσει τους κατοίκους της Γέργερης και του Πανασού, οι οποίοι ζητούν άμεση αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του ταχυδρομείου Αγίας Βαρβάρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για τα ΕΛΤΑ έχει αλλάξει τα δεδομένα. Έχουμε παρέμβει επανειλημμένα και έχουμε καταγγείλει τις πρακτικές για τη συστηματική προσπάθεια διάλυσής τους. Εδώ και αρκετό διάστημα βιώνουμε τις συνέπειες σε πολλές περιοχές κυρίως της ενδοχώρας.

Οι όποιες αλλαγές έχουν επέλθει, δυστυχώς, δεν έγιναν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεδομένων των παραπάνω, ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την επιστολή των φορέων Γέργερης και Πανασού και να τους ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες που θα προβεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.