Συνάντηση με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ και με τον Υπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Σπίρτζη

Η Ομοσπονδία οδηγών ΚΤΕΛ με τον Σωκράτη Βαρδάκη στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, του Βαρδάκη Σωκράτη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

Επί τάπητος ετέθησαν από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τους και χρήζουν επίλυσης ή περαιτέρω βελτίωσης, ζητώντας από τον Υπουργό να μελετήσει τις θέσεις της Ομοσπονδίας και λάβει τα θέματα σοβαρά υπόψη του.

Ο κ. Βαρδάκης έκανε ειδική αναφορά στους εργαζόμενους των ΚΤΕΛ, τονίζοντας πως πρέπει να αντιμετωπίζονται απο τους εργοδότες με σεβασμό σε όλα τα ζητήματα, που αφορούν στην υγιεινή και ασφάλεια, αλλά και αξιοπρεπείς μισθούς, γιατί είναι εκείνοι που βάζουν πάντα πλάτη ειδικά σε δύσκολες εποχές.

Επιπλέον, ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την πρόσκληση της Ομοσπονδίας στον Υπουργό για τα εγκαίνια του νέου επιβατικού σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο, τόνισε ότι πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στο να έχουμε σήμερα στο Ηράκλειο ένα υπερσύγχρονο επιβατικό σταθμό – κόσμημα για την πόλη μας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.