Η κυβερνητική αδιαφορία ταλαιπωρεί τους πολίτες

Στα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών τόσο του δήμου Μινώα Πεδιάδας, όσο και του Αρχανών – Αστερουσίων, που παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε από τον περασμένο Σεπτέμβρη ως και σήμερα δεν έχει λυθεί ούτε η στέγαση, ούτε και έχουν κατατεθεί σε πολλούς τα χρήματα της αρωγής, αναφερθήκαμε στην εκπομπή «Δημοσίως» του politica 89.8 του δημοσιογράφου Νίκου Παπαδάκη.

Η κυβερνητική αδιαφορία που ταλαιπωρεί τους πολίτες, όπως το θέμα της πληρωμής ρεύματος των οικίσκων από τους σεισμόπληκτους, σύμφωνα με το παραχωρητήριο που έχουν υπογράψει.

Το θέμα ήρθε στη Βουλή με κατάθεση κοινοβουλευτικής αναφοράς, βάσει επιστολής του Δημάρχου και εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε την επιδότηση του Δήμου από το Υπουργείο.

Επίσης, υπάρχουν ακόμα απλήρωτοι εργαζόμενοι που δικαιούνται την 3μηνη αναστολή εργασίας, όπως και απλήρωτοι ενοικιαστές που αιτήθηκαν την επιδότηση ενοικίου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.