Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη διαπράττει έγκλημα εις βάρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός που έταζε θέσεις εργασίας με άριστες εργασιακές συνθήκες και αξιοπρεπείς μισθούς, οδηγεί 1200 εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ σε απόλυση.

Με απόλυτο κυνισμό, αδιαφορώντας πλήρως τόσο για τον κόσμο που εργάζεται σε μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις εξόρυξης νικελίου σε ολόκληρη την Ευρώπη, όσο και για την συμβολή της ίδιας της επιχείρησης στην οικονομία της χώρας μας, επιλέγει την απαξίωση της εταιρείας και την εγκατάλειψη χιλιάδων εργαζομένων στην τύχη τους.

Άλλη μια απόδειξη της ΝΔ για το πως αντιλαμβάνεται τις δημόσιες επιχειρήσεις.

Άλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι για τον κ. Μητσοτάκη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η διατήρηση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όπως και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, αρωγοί στον αγώνα που δίνουν και απαιτούμε από την Κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει τα παιχνίδια με το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων και να βρει εδώ και τώρα σχέδιο για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ και την παραμονή των εργαζομένων στις θέσεις εργασίας τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.