Η κυβέρνηση ούτε ενδιαφέρεται να αποζημιώσει , ούτε έχει κάποιον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα για τους πληγέντες

Η τηλεδιάσκεψη για τους σεισμόπληκτους υπό τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο, ουσιαστικά βάζει ταφόπλακα σε σειρά αποζημιώσεων για τους σεισμόπληκτους του Νομού Ηρακλείου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα κατοικήσιμα κτίρια δεν αποζημιώνονται από την αρωγή, ενώ έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστραφούν χρήματα που αφορούν οικοσκευή από ανθρώπους οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, όσων οι αιτήσεις δεν αναγράφουν τα σωστά στοιχεία σχετικά με την κυριότητα του κτίσματος, δεν μπορούν πλέον να αποζημιωθούν με μόνη οδό την πολυδάπανη διαδικασία της κατάθεσης φακέλου.

Κι όλα αυτά, μετά την μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων της ΑΑΔΕ με τα οποία φρενάρονται μαζικά οι αποζημιώσεις στους σεισμόπληκτους του Νομού Ηρακλείου.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η Κυβέρνηση ούτε ενδιαφέρεται να αποζημιώσει, ούτε έχει κάποιον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα για τους πληγέντες. Η ίδια βασίζεται αποκλειστικά στην επικοινωνία ενός επιτελικού κράτους που καταρρέει.

Οι πολύπαθες περιοχές και οι πολίτες που επλήγησαν από τον σεισμό αξίζουν κάτι καλύτερο.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.