Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κάνει τα αυτονόητα!

Για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται για όλους, λόγω μεγάλης ακρίβειας, αλλά και για την υπόθεση των επισυνδέσεων συνομιλήσαμε με την δημοσιογράφο Ελένη Μπουρμά, στο Ράδιο Κρήτη (101,5).

Οι πολίτες έχουν συσσωρεύσει χρέη και αιτούνται μια σοβαρή οικονομική ρύθμιση για να αποπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ενώ εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται υπό την απειλή της φτώχειας και τα νοικοκυριά αδυνατούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Οι εργαζόμενοι έχουν χάσει ήδη το 18% της αγοραστικής τους δύναμης, λαμβάνουν από τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη και είναι αντιμέτωποι με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας!

Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κάνει το αυτονόητο! Να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα. Να διαγράψει μέρος του ιδιωτικού χρέους και να επαναφέρει τις 120 δόσεις για το υπόλοιπο.

Καμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον προς την κυβέρνηση για να κάνει οτιδήποτε υπέρ του πολίτη την ίδια στιγμή, που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, μετά το τελευταίο του διάγγελμα, διέσυρε τη χώρα μας πανευρωπαϊκά, με τα όσα είπε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των επισυνδέσεων σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων, αντί να παραιτηθεί.

Το ελληνικό “Watergate” έχει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.

Η Βουλή που έπρεπε να ανοίξει χθες, ανοίγει τελικά στις 22 του μηνός και αυτό μετά από αίτημα του Αλέξη Τσίπρα!

Άνοιξαν πληγές στο Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα υπάρξει και ποινική διερεύνηση του θέματος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.