Η διάλυση των λαϊκών αγορών, υπέρ των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, είναι κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί

«Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει ο κοινωνικός χαρακτήρας και ο θεσμός των λαϊκών αγορών, όραμα του Ελευθερίου Βενιζέλου», δήλωσε ο Σωκράτης Βαρδάκης, κατά την επίσκεψή του με κλιμάκιο μελών του κόμματος, στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου, στο Ηράκλειο και συνέχισε δηλώνοντας ότι:

«Η διάλυση των λαϊκών αγορών, υπέρ των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, είναι κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Ο Υπουργός Ανάπτυξης είχε δεσμευτεί για την απόσυρση του αρχικού σχεδίου νόμου και την επανακατάθεσή του, με βελτιώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των Ομοσπονδιών λαϊκών αγορών, δέσμευση που δεν τήρησε. Το νομοσχέδιο απειλεί την επιβίωση χιλιάδων παραγωγών, εμπόρων λαϊκών αγορών και των οικογενειών τους. Καλούμε μια ακόμα φορά τον κ. Γεωργιάδη να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, απέναντι στις Ομοσπονδίες».Στην περιοδεία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, συμμετείχαν η Υπεύθυνη Εξορμήσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρυσάνθη Καμπουράκη, η Συντονίστρια και ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ανατολικών συνοικιών Ζαχαρένια Γιανναράκη και Χάρης Κάββος, το μέλος της οργάνωσης Φεβρονία Τσάμη και το μέλος του συντονιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής Μάνος Παπαντωνάκης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ NA ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ 92 ΕΤΩΝ, ME ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ συνεχίζει Μητσοτάκη αλλοπρόσαλλη διαχείριση εισόδημα παραγωγών μεροκάματο επαγγελματιών. λιανεμπόρια στόχαστρο υγεία, τον ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕΠΑΡΑΓΟΓΟΥΣ-ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ τω λαϊκών αγορών καταναλωτές. ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΙΠΑΡΑΓΩΓΟΙ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ- ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΩΝ θεσμός πωλητές λαϊκών αγορών αγορές επαγγελματίες ειδών διαλύει ένα 1929 κερδοσκόποι, προϊόντα, υπαίθρια supermarkets, πόρτα μεγάλα ταιρικά μέσω συνεργασιών οικονομική ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ TON ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ παραγωγού- κοινωνικού χαρακτήρα οικονομική κυβέρνησης. υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ"

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές, για τα προβλήματα, που θα προκαλέσει το νομοσχέδιο, στην λειτουργία των λαϊκών αγορών αλλά και τις επιπτώσεις στην τσέπη των πολιτών. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να στέκεται στο πλευρό τους, με κάθε πρόσφορο τρόπο. «Θα δώσουμε τη μάχη και μέσα στη Βουλή, για να μην περάσει ένα νομοσχέδιο που προσβάλει όχι μόνο παραγωγούς και εμπόρους λαϊκών αγορών αλλά και το σύνολο των καταναλωτών.», συμπλήρωσε.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.