Η αποτυχία της Κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας οδήγησε τον κ. Μητσοτάκη να παίξει την ζωή του Ελληνικού λαού κορώνα – γράμματα

Για την επιστολή των 9 επιστημόνων προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τον περασμένο Μάρτιο, η οποία ΘΑΦΤΗΚΕ από το Μαξίμου και αποκάλυψε στην ομιλία του για τον Προϋπολογισμό βουλή ο Σωκράτης Βαρδάκης, στον 9.84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ανέφερε ότι ο κίνδυνος ενός δεύτερου πολύ σφοδρού κύματος πανδημίας ήταν γνωστός εδώ και 8 μήνες στην κυβέρνηση και η επιστολή αγνοήθηκε ή κρύφτηκε σε κάποιο συρτάρι.

Το θέμα αναδείχτηκε από τα τοπικά μέσα της Κρήτης, τη Νέα Κρήτη και το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη στις 9 Νοεμβρίου.

Ο βουλευτής εξέφρασε την απογοήτευσή του, καθώς δεν περιμένει πλέον καμία απάντηση στο ερώτημα γιατί αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων, πολλοί από τους οποίους είναι και στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο Υπουργός Υγείας, ως όφειλαν και καταλόγισε εγκληματικές παραλείψεις στην κυβέρνηση.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Σωκράτης Βαρδάκης αναφέρθηκε στο θέμα του αποκλεισμού εκατοντάδων μαθητών από την τηλεκπαίδευση λόγω έλλειψης του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Όπως ανέφερε, για τον νομό Ηρακλείου υπάρχει επίσημη καταγραφή του αριθμού των μαθητών που αποκλείονται από την τηλεκπαίδευση από τους συνδικαλιστικούς φορείς πρωτοβάθμιας λόγω έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού, 700 μαθητές, αλλά και όσων αναγκάζονται να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω κινητού τηλεφώνου, 1300 μαθητές.

Αδιανόητο χαρακτήρισε ο Σωκράτης Βαρδάκης τα γεγονότα αυτά, λόγω αδιαφορίας του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο εξακολουθεί να περιγράφει μια ιδανική εικόνα, αγνοώντας παντελώς τις πραγματικές συνθήκες.

Για το λόγο αυτό ο Σωκράτης Βαρδάκης παρενέβη κοινοβουλευτικά, ζητώντας από την αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσεις στις απαραίτητες διαδικασίες. https://bit.ly/2WdsKJ8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.