«Η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι η πραγμάτωση του μηνύματος των Χριστουγέννων»

Συμμετείχαμε στην εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου. Εύχομαι ολόψυχα δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας, για να ανταπεξέλθετε στις ιδιαίτερες συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Υγεία σε όλους και σύντομα να επιστρέψει και ο τελευταίος κάτοικος στην οικία του.

Για να συμβεί αυτό, όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για επίσπευση των διαδικασιών, αποζημίωση των πληγέντων και αποκατάσταση των ζημιών.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μην αφήσουμε την περιοχή να ερημώσει και να επιστρέψει η κανονικότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

Τέλος, θέλω να πω πόσο συγκινημένος νιώθω από την αυταπάρνηση και ακούραστη συνδρομή των εθελοντών στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι η πραγμάτωση του μηνύματος των Χριστουγέννων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.